Επιγραφές LED

Επιγραφές LED

Η epigrafopoios.gr είναι μια εταιρία για Επιγραφές Led στον Πειραιά που πρωταγωνιστεί στα ηλεκτρονικά δρώμενα με στόχο την πλησιέστερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η πελατοκεντρική της φιλοσοφία έχει φέρει τον πελάτη στην κορυφή της εξυπηρέτησης, επιβάλλοντας διαδικασίες που διευκολύνουν και σέβονται το χρόνο, τον κόπο και τα συμφέροντα των πελατών.

Επιγραφές καταστημάτων με led, με άριστη ποιότητα και πολύ χαμηλές τιμές.

Κατασκευάζουμε επιγραφές καταστημάτων για κάθε επιχείρησης σε οποιαδήποτε διάσταση και χρώματα. Με την αξιολόγηση των προϊόντων μας εξασφαλίζουμε την ποιότητα, χωρίς προβλήματα στην λειτουργία.

Οι εφαρμογές της εταιρίας έχουν σαν αντικείμενο την εγγυημένα σωστή προβολή της επιχείρησης σας, με αποτέλεσμα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία σας.

  • Άριστη ποιότητα κατασκευής, σε χαμηλές τιμές.
  • Μεγάλη εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.
  • Απόσβεση της αγοράς, απο τον πρώτο χρόνο.
  • Επιγραφές καταστημάτων led, ορατές μέρα και νύχτα.

Σταυρός Φαρμακείου.
Τα τελευταία δύο έτη υπήρξε μεγάλη ζήτηση σταυρών led για φαρμακεία. Η επιχείρηση μας κατασκευάζει σταυρούς διαφόρων διαστάσεων, απλών αλλά και με δυνατότητα ενσωμάτωσης διαφημιστικών μηνυμάτων.


Ηλεκτρονική επιγραφή LED για πρατήριο υγρών καυσίμων.
Φέτος της μόδας έγιναν οι ηλεκτρονικές επιγραφές led για χρήση σε βενζινάδικα. Αρκετές δουλειές μας στο τομέα των βενζινάδικων λειτουργούν ήδη στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.


Σταθερές Επιγραφές led.
Led επιγραφές Καινοτομία στην κατασκευή φωτεινών επιγραφών δημιουργεί η χρήση των led. Αντί για τους γνωστούς σωλήνες νέον δοκιμάσαμε να κατασκευάσουμε φωτεινές επιγραφές τοποθετώντας συστοιχίες led διαφόρων χρωμάτων. Το φως από τα Led είναι πολύ πιο ζωηρό από τα νέον. Οι επιγραφές που κατασκευάστηκαν με αυτό το τρόπο ξεχωρίζουν.


Ηλεκτρονικές LED Επιγραφές.
Οι ηλεκτρονικές led επιγραφές (μάτριξ) σας δίνουν τη δυνατότητα να προβάλλετε μηνύματα και πληροφορίες που μπορούν να αλλάζουν σύμφωνα με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η επιχείρηση μας κατασκευάζει τέτοιες πινακίδες μηνυμάτων, διαφόρων διαστάσεων. Ειδική κατηγορία τέτοιων επιγραφών είναι οι επιγραφές λεωφορείων.


LED Ρολόγια - Θερμόμετρα.
Αυτά δίνουν ένδειξη Θερμοκρασίας - Ημερομηνίας - Ώρας και τοποθετούνται συνήθως μαζί με την σταθερή επιγραφή της επιχείρησης σας. Κατασκευάζουμε ρολόγια θερμόμετρα διαφόρων διαστάσεων.

Επικοινωνία

Θηβών 94, Πειραιάς, TK. 185 41

215 54 07 467

6943 42 70 27

epigrafopoios@gmail.com

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το κατάστημα μας και η εξυπηρέτηση πελατών θα είναι στη διάθεσή σας τις εξής μέρες και ώρες :

  • ΔΕΥΤ - ΠΑΡ :
    09:00 - 17:00
  • ΣΑΒ :
    09:00 - 14:00

Σχετικά με εμάς

Κατασκευή φωτεινών επιγραφών, ψηφιακές εκτυπώσεις, εμφάνιση led & displays, car branding, επαγγελματικές κάρτες.
Υπευθ. Επικοινωνίας: Δημήτριος Παπαθεοφίλου

FOLLOW US

Epigrafopoios.gr 2020 / Copyright, web hosting, promotion by Galaxynet.gr since 1995, Bestprice-shop.gr